Henkilöautot

Renault Trafic vuokraus

5 ovea, 1+2 paikka

VW Variant Universal AUT

VW Golf Universaal

Volkswagen Golf Aut

Volkswagen Golf AUT

Renault Trafic (1+8) minibussi

1+8 Minibussit

PAKETTIAUTON vuokraus

KAUBIK, 5 ust, 1+2 kohta

Opel Vivaro (1+8)

1+8 Pikkubussi

Vuokraa vuokraa-autot vaivattomasti Balticcar Rent autovuokraamosta.

Oletko lähdössä lomamatkalle tai kaipaatko autoa käyttöösi työmatkalle?

Voit valita juuri sinulle sopivan auton monipuolisesta valikoimastamme. Balticcar tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja kohtuulliseen hintaan. Tavallisten pienten ja keskiluokan henkilöautojen lisäksi voit vuokrata pakettiautoja, näppäriä kaupunkiautoja, tilavia farmareja. Lisäksi tarjoamme myös muun muassa loisteliaita luksusautoja.

Kattavasta laajasta autovalikoimasta on jokaisen helppo löytää omaan käyttötarkoitukseensa ja tarpeisiinsa sopivan vuokra-auton. Kalustomme vuokraa-autosi löyda täältä:

Peugeot Renault Mazda Ford Volvo Opel
Economy 206 Clio
Keskikoko 307 Megane Mazda3 S40 Astra
Perheautot 2008 Laguna Mazda6 Focus S60
Luksusautot S80
Pikkubussit & pakettiautot Expert Trafic Transit Vivaro

Autonvuokraus ei voisi olla enää helpompaa, auton vuokraaminen meiltä on myös turvallista ja vaivatonta – valitset vain sopivan kokoisen auton ja vuokrauspäivämäärät.

Olemme tehneet autovuokrauksen helpoksi ja selkeäksi. Kokeile ja totea itse. Balticcar Autovuokraamo auttaa edullisesti ja nopeasti, tarvitsitpa auton vain päiväksi tai sitten vaikka muutamaksi viikoksi. Voit vuokrata meiltä joko pakettiauton tai henkilöauton, aivan omien tarpeidesi mukaan. Toisin kuin isot ketjut, me pystymme tarjoamaan edulliset hinnat ja ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Voit vuokrata meiltä auton päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa enemmän aika, aina edulliseen hintaan. Kaikki vuokra-automme ovat hyvin huollettuja ja teknisesti toimivia.

Pikkubussin vuokraus –  Oletteko menossa matkalle perheenne tai usean perheen kanssa, tarvitsetko pikkubussi  vuokralle?

Valikoimissamme on Opel Vivaro ja Renault Trafic minibussit 8+1 hlö. Kaikki minibussit ovat B-ajokortilla ajettavia. Löydät meiltä kuljetustarpeisiisi sopivan ratkaisun aina edulliseen hintaan.

Pakettiauton vuokraus – Tarvitsetpa muuttoauton tai siirtää tavaraa paikasta toiseen?

Balticcar on paras paikka pakettiauton vuokraukseen . Pakettiauton-valikoimamme koostuun pienistä ja keskikokoisista pakettiautoista joka tarpeeseen.. Voit vuokrata pakettiauton meiltä päiväksi tai vaikka kuukaudeksi, aina edulliseen hintaan. Kaikki pakettiautomme ovat B-ajokortilla ajettavia.

Lisäpalveluna tarjoamme auton nouto- ja palautusmahdollisuuden lentokentällä,  satamassa, rautatieasemalla, linja-autoasemalla sekä kaikissa hotelleissa sovitun mukaisesti.

Auton vuokraus Balticcar autovuokrauksesta on helppoa ja edullista. Katso hinnastomme ja kysy rohkeasti lisätietoja, jos sinulla on mitän kysyttävää.

Varausjärjestelmäämme on helppo käyttää – syötät vain haluamasi noutopaikka ja päivämäärät ja vahvista varaus.

Baltic Car Rental

Meistä

Tere tulemast BalticCar Rent kodulehele!

BalticCar Rent omanik Falomar OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on loodud 2003 aastal. Sellest ajast on meie põhitegevuseks olnud autorent, ehk siis autode, väikebusside ja kaubikute rentimine.

Pakume lisaks tavalisele autorendile ka juhiga rendi teenust ja auto võtmist või jätmist eri linnadesse. Palun tutvuge juhiga rendi ja ühesuuna rendiga rubriigis ”Teenused”.

Meie eesmärgiks on olla konkurentsivõimelised kiiresti muutuval ning areneval turul. Teeme kõik selleks, et pakkuda autorendilahendusi, kus on ühendatud mugav ja kiire teenindus. Samuti kliendisõbralikud renditingimused, parim hind ning lai rendiautode valik, mis rahuldab meie klientide vajadusi  –  soovime olla oma klientidele parim partner.

Palun tutvuge ka meie Facebook fännilehega. Auto rentimine käib meil kiirelt ja mugavalt.

Meeldivaid reise!

 

Koostööpartnerid:    Balticcar Rehvid   I   Aiakaar